De Beregoede Editie – Koffiecast #30

In alweer de 30ste editie van de Koffiecast hebben we het over onderzoekers die high worden van pinguins… Schijnbaar stoten pinguïns lachgas uit als ze poepen en als je dan heel veel pinguïnkak bij elkaar raapt kun je een aardige dosis van dit gas binnen krijgen.

We hebben het alweer over Facebook, want die blijft bezig met meer manieren zoeken om data te verzamelen over jou en jouw gedrag op het internet. Deze keer lanceren ze een nieuwe functie, namelijk Facebook Shops, waarmee winkels hun waren rechtstreeks aan jou kunnen verkopen via het platform.

Ook bespreken we de hack van de les bij het Staring College, waar 20 hackers de accounts van leerlingen overnamen en medeleerlingen en leraren begonnen uit te schelden. De school heeft aangifte gedaan tegen de hackers, want daar hebben ze de IP-adressen van weten te achterhalen.

En die arme, arme Frans, ging heel even zijn oude spulletjes dumpen bij de kringloop en toen hij terugkwam had een medewerker zijn rolstoel verkocht. Maar hoe dieper we het artikel in duiken, hoe meer het lijkt op een broodje aap verhaal.

Er was ook een of andere Poolse man die het nodig vond om in een dronken bui een poging te doen om een beer te verdrinken in haar verblijf. De beer heeft gelukkig niets aan het incident overgehouden, maar toch hopen we dat de man op z’n minst met een dikke bekeuring naar huis gaat.

Uiteraard wijken we weer heerlijk uit bij alle onderwerpen, hebben we weer een Zou Je Liever en gaan we verder met ons spelletje schaken!

Genoeg reden om weer te kijken en te luisteren naar deze Beren Goede editie van de Koffiecast!

Have fun!

De Beregoede Editie - Koffiecast #30

De Beregoede Editie in beeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top