De Burn-Out Editie – Koffiecast #28

In deze Burn-out editie gaan we het hebben over een kleuter van 5, die in de auto van zijn ouders door de politie van de snelweg geplukt is. Het jochie was boos op zijn ouders omdat die hem geen supercar cadeau wouden geven.

We gaan het hebben over de vulkanen die we in Nederland hebben, en in het koninkrijk ook trouwens, want afgelopen weekend werd er een “nieuwe” vulkaan ontdekt in de Noordzee.

Als we het dan toch over dure auto’s hebben, kan er ook weer eentje naar de schroothoop. In Amerika (waar anders) reed namelijk een boze en ontslagen werknemer met zijn vrachtwagen over de auto van zijn baas… Ook niet eentje van het goedkope type zeg maar…

In Lunteren hebben ze andere dingen om boos over te worden, of misschien eerder geïrriteerd van te raken, want daar maakt een steenmarter het leven van een gezin, en de rest van de wijk, aardig zuur.

Verder uiten we onze frustraties over dat we niet gevraagd zijn voor het nieuwe programma van Sander Lantinga. Kom op als je een programma maakt over legendarische duo’s, horen wij daar toch in? Of was dat wat te arrogant?

Bepaal het zelf 😉 en check deze editie van de Koffiecast!

De Burn-Out Editie - Koffiecast #28

De Burn-Out Editie in beeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top