De Giftige Editie – Koffiecast #29

In deze Giftige editie van de Koffiecast geven we je een goede reden om altijd even te controleren wat er in je bakje fruit zit wat je koopt. Bert-Jan legt ook even uit waar die gaatjes in je bakje druiven eigenlijk voor dienen.

Als we dan toch in het dierenrijk zitten hebben we een leuk bericht over een nest oehoe’s vlak over de grens in België… Misschien had je het al gehoord, maar moeder oehoe heeft een bijzondere plek gekozen om te broeden en haar kuikens groot te brengen.

We vragen ons af waarom je in vredesnaam een olijfboompje zou stelen! Als je dan toch de moeite neemt om ergens in te breken, neem dan wat spectaculaires mee… Bert-Jan heeft trouwens nog een leuk weetje, mocht je toch eens wat stelen of zoals het officieel heet “je toe eigenen”.

Omdat Facebook zo veel in het nieuws is, kunnen we ook niet om de laatste privacygevoelige dingetjes heen. Want Facebook heeft met haar laatste aankoop weer toegang tot een hoop meer data.

Enom enigszins vrolijk te eindigen gaan we het hebben over het Nederlands Film Festival, wat nog even duurt voordat het plaats vindt, maar waar enkele voorbereidingen al voor plaats vinden. Claudia en Thias zijn trouwens vorig jaar nog op het festival geweest! Met rode loper en al!

Uiteraard hebben we ook deze week weer een Zou Je Liever en verplaatsen we weer een stukje in ons schaakspel!

Veel plezier met het kijken en luisteren naar deze negenentwintigste editie van de Koffiecast!

De Giftige Editie - Koffiecast #29

De Giftige Editie in beeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top