De Schrödiger Editie – Koffiecast #26

In deze 26ste editie van de Koffiecast hebben we het over de mysterieuze verdwijning van Kim Jong-un. Hij is al tijden niet in het openbaar gezien en er waren zelfs geruchten dat hij overleden was. Maar is dit wel zo? De Staatstelevisie van Noord-Korea houdt de lippen op elkaar. Dus blijven we een beetje gissen.

Verder heeft Caribisch Nederland een wereldprimeur! Op Koningsdag werd daar namelijk een nieuwe postzegel gelanceerd en niet zomaar een postzegel. Het is namelijk de eerste postzegel ter wereld met deze afbeelding erop!

Er is ook wat onenigheid tussen de KLM en Air France. De twee werken al jaren lang samen, maar de KLM-top heeft zo haar bedenkingen bij de samenwerking. Als we er dieper op in gaan lijkt het meer een zandbak ruzie, alleen dan met een wat grotere zandbak.

Een Amerikaanse rechter heeft de schikking tussen Facebook en de FTC goed gekeurd. Facebook moet nu een gigantische boete betalen in het hele Cambridge Analytica schandaal van vorig jaar. Het is de hoogste boete die de FTC tot nu toe heeft uitgeschreven.

En we vragen ons een beetje af waar we ons fatsoen laten als we dan toch naar buiten gaan… Thias heeft wat verhalen gehoord van verkeersregelaars en beveiligers waar je nekharen toch enigszins van overeind moeten gaan staan… Kom op mensen, gedraag je gewoon!

Verder hebben we natuurlijk ook een Zou Je Liever en gaan we verder met ons spelletje schaken. Veel plezier met de Schrödinger editie van de Koffiecast!

De Schrödiger Editie - Koffiecast #26

De Schrödinger Editie in beeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top